.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ, 19-21 Απριλίου 2008

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5 αστέρων του Porto Carras, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί το φετινό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα από τις 19 έως τις 21 Απριλίου!
Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις λήγει σε μερικές μέρες και αναμένονται πάνω από 600 συμμετοχές στο Σχολικό Πρωτάθλημα (ατομικό και ομαδικό) αλλά και στο Ανοικτό Μαθητικό Τουρνουά που θα διεξαχθεί παράλληλα. Η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ, link:
www.chessfed.gr/declarations/declarations153.htm
Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού διεξάγεται σε ετήσια βάση και είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Αγωνίζονται μαθητές και μαθήτριες που έχουν προκριθεί από περιφερειακά σχολικά πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι πάνω από 10.000 παιδιά συμμετείχαν φέτος στους προκριματικούς σχολικούς αγώνες όλων των περιοχών!

Παράλληλα με το Σχολικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και open μαθητικό τουρνουά, σε 3 ηλικιακά γκρουπ, για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων που δεν θα αγωνιστούν στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Άγγελο Τζερμιαδιανό, τηλ. 6977973587 και 6942956218 (ώρες 6-9 μμ) ή στο email
skakiskoa@gmail.com Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται να είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία φιλοξενίας για όλους τους συμμετέχοντες μαθητές αλλά και για τους γονείς τους!









.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ