.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ολοκληρώθηκε και το Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με το Χαλάνδρι να καταλαμβάνει την πρώτη αφού στην αναμέτρηση των πρωτοπόρων νίκησε τον ΣΟ Κορυδαλλού που και με την σειρά του κατετάγη δεύτερος, οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στην Β΄Εθνική.

Στις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Ά τοπική τερμάτισε ο Ζωγράφου και ο ΣΟ Αγίας Παρασκευής.
Σε αυτό το σημείο οφείλω μια διόρθωση όσον αφορά την πρόβλεψη που είχα κάνει κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος εμφανίζοντας βέβαιο τον υποβιβασμό του ΑΟ Πεύκης.
Αποδείχτηκε απολύτως εσφαλμένη η εκτίμηση μου αυτή.
Ο ΑΟ Πεύκης μέχρι την 5η αγωνιστική είχε 0β. με ένα όμως φοβερό σερί στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε τρείς νίκες με Αγία Παρασκευή , Ίλιο και Ζωγράφου
(ηττήθηκε μόνο από το Χαλάνδρι) και έτσι εξασφάλισε πανάξια την παραμονή του.

Επίλογος για τον ΑΟ Ζωγράφου που θα αγωνίζεται στο τοπικό το αναφέρω γιατί θυμάμαι την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ζωγράφου το 2008 στην Β΄Εθνική (την χρονία που οδηγηθήκαμε σε αγώνες μπαράζ ανόδου) σε μία περιπετειώδη αναμέτρηση από την οποία γλιτώσαμε την ήττα στο παρά πέντε με την νίκη της Μανωλαράκη στην γυναικεία σκακιέρα όπου σε μία χαμένη θέση για εμάς η αντίπαλος της ¨έστησε¨ την παρτίδα.

Σε εκείνη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ο Momchil που τότε ήταν ΙΜ σε μία πολύ κακή παρτίδα για τον ίδιο ητήθηκε σχετικά εύκολα από τον Ανδρέου!!!
Αντίστοιχα αρνητική πορεία και για το ΣΟ Πετρούπολης αντίπαλο μας στο Μπαράζ της Γ΄Εθνικής το 2006 που φέτος αποχώρησε από το Πρωτάθλημα.


Αυτά είναι εικόνες από το παρελθόν και διαπιστώσεις από τη μία για το πόσο εύκολα μπορεί ένας σύλλογος να διαγράψει αρνητική πορεία και από την άλλη πόσο δύσκολο είναι να παραμείνεις ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο.


.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ