.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

PETER PROHASZKA

Ο 19χρονος Ούγγρος GM είναι και επίσημα νέος αθλητής του Πανιωνίου, γίνεται έτσι ο τρίτος κοινοτικός αθλητής μας μετά τους Lupulescu & Nikolov.
Ουσιαστικά ο νεαρός GM θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο με τα χρώματα του Πανιωνίου αντικαθιστώντας τον ένα εκ των Lupu, Nikolov που λόγω υποχρεώσεων μάλλον δεν θα βρίσκονται μαζί μας.

Ο Peter Prohaszka μέλος της Πρωταθλήτριας Ουγγαρίας Aquaprofit και ισχυρότερος αθλητής στην κατηγορία του, αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2006 στο Herceg Novi στην κατηγορία κάτω των 14 όπου πέτυχε και την 1η νόρμα GM, την 2η τον Φεβρουάριο του 2008 και τέλος την 3η τον Νοέμβριο του 2009.

Πως όμως φτάσαμε στην επιλογή του νεαρού Ούγγρου.


Μετά την άρνηση του Τάκη Λεμονή να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Δημήτρη εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στην σκακιστική ομάδα.
Έπρεπε λοιπόν να μειώσουμε τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας αφού ήταν ορατός ο κίνδυνος να μην έχουμε δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.


Λίγες μέρες πριν μας ανακοινώσει η ΕΣΟ την επιλογή της έδρας του Πρωτ/μος από τις προτάσεις που κατατέθηκαν το αγωνιστικό πάζλ της ομάδας ολοκληρώνεται με μόνη εκκρεμότητα την θέση του δεύτερου ξένου που χρονικά μετατίθεται εως ότου ξεκαθαρίσουν όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες διεξαγωγής του Πρωτ/τος.



.

.
.





.

.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ